Workshop INCOMPANY Posted in: Workshop

Liever niet zo ver reizen? Of heeft u liever een training die naadloos aansluit op de behoeften van uw organisatie en mederwerkers? Het is ook mogelijk om bij u op locatie een training te verzorgen. Wij stellen dan samen met u een programma op. Ook is het mogelijk daarin een deel praktijk toe te voegen.

Continue reading

Workshop installatie laadpalen Posted in: Workshop

Heeft u al voldoende actieradius? Hoe snel kunnen we laden? Wij leggen u de basisprincipes uit met betrekking tot laadpalen en laadoplossingen. Tevens bevat deze workshop een praktijkgedeelte over hoe een laadpaal aan te sluiten op een groepenkast of schakel-en verdeelinrichting. Hierbij wordt aandacht besteed aan welke voorbeveiliging en kabeldikten het beste gekozen kunnen worden.

Continue reading

Workshop SCOPE 12 Posted in: Workshop

Hoe komt uw zonnestroominstallatie door de SCIOS SCOPE 12 keuring heen? Dat is de centrale vraag in onze workshop, wij vertellen u waar u op moet letten! Wij zorgen voor gereedschappen en materiaal tijdens de workshop. Maak een persing, monteer een omvormer af, maak deugdelijke verbindingen en plak juiste labelling.

Continue reading