Brandenburg OpleidingenBrandenburg opleidingen is ontstaan vanuit de wil bij te dragen aan de kwaliteit en veiligheid van duurzame energiesystemen. Anders dan andere opleiders gebruiken wij onze praktische ervaring en leiden wij op met veel praktische tips, feel-and-touch, hands-on en workshops. Wij zijn er van overtuigd om op een laagdrempelige manier waardevolle kennis aan u te kunnen overdragen. Wij hopen u te inspireren met kennisvolle workshops en methoden om de kwaliteit van uw installaties te verhogen.Wij zien u graag bij één van onze opleidingen. Lunch en naslagwerk inbegrepen. Neem gerust contact met ons op voor vragen.

  • Alles
  • Opleiding
  • Workshop

Workshop INCOMPANY

Liever niet zo ver reizen? Of heeft u liever een training die naadloos aansluit op de behoeften van uw organisatie en mederwerkers? Het is ook mogelijk om bij u op locatie een training te verzorgen. Wij stellen dan samen met u een programma op. Ook is het mogelijk daarin een deel praktijk toe te voegen.

Workshop installatie accu opslag

Opslag in een accu wordt met de dag interessanter. Wij leggen u de basisprincipes uit en bespreken een aantal bestaande oplossingen uit de markt.

Workshop installatie laadpalen

Heeft u al voldoende actieradius? Hoe snel kunnen we laden? Wij leggen u de basisprincipes uit met betrekking tot laadpalen en laadoplossingen. Tevens bevat deze workshop een praktijkgedeelte over hoe een laadpaal aan te sluiten op een groepenkast of schakel-en verdeelinrichting. Hierbij wordt aandacht besteed aan welke voorbeveiliging en kabeldikten het beste gekozen kunnen worden.

Workshop SCOPE 12

Hoe komt uw zonnestroominstallatie door de SCIOS SCOPE 12 keuring heen? Dat is de centrale vraag in onze workshop, wij vertellen u waar u op moet letten! Wij zorgen voor gereedschappen en materiaal tijdens de workshop. Maak een persing, monteer een omvormer af, maak deugdelijke verbindingen en plak juiste labelling.

Opleiding SCIOS SCOPE 12

Onze specialiteit, jaarlijks voeren wij vanuit Brandenburg PV inspecties vele scope 12 inspecties uit. Deze opleiding bereidt u voor op een SCIOS SCOPE 12 erkend examen.

Opleiding SCIOS SCOPE 8 + SCOPE 10

Deze gecombineerde opleiding voor scope 8 en 10 bereid u voor op een SCIOS SCOPE 8 en 10 erkend examen. Als scope 8 inspecteur controleert u of de elektrische installatie is aangelegd conform de van toepassing zijnde normen en richtlijnen. Als scope 10 inspecteur brengt u de brandrisico’s van elektrotechnisch materieel in kaart.